Злiтуйся...

Валентина Владова
Злітуйся над вечарам і ранкам,
Над душою злітуйся маёй,
Быццам, Божы дар нясі да ганка,
Божым дарам будзь ты разам з ёй.

Лёс мой, на цябе цяпер малюся,
Пуцявіну выбраўшы адну.
Ад цябе бягу, к табе імчуся
Несучы жыццёвую віну.