об йми мене...

Княжна Путятична
Обійми мене..
Так хочу -
Потонути у очах.
Збагнути-
Це життя  земне ..
Ковтнути-
Повітря в  дивних снах ..
Обійми мене ...
Так хочу-
 На твоїх плечах-
Заснути.
Все мине..
Всі скрути ,
Сльози при свічках.
Обійми  мене...
Відчути-
Як стихає страх ..
Обійми мене..
Хочу так-
Забути....
Жити-
З посмішкою на вустах.
Обійми  мене ...
Так хочу-
Мріяти,
Глядіти
В небо у зірках...