Щеневмерлики

Свирина Нинель Анатольевна
Щєневмерлики
***************************
Ото ж, така є наша доля:
сидіти в хаті й сльози лить?!
Невже, на то є Божа Воля? -
Бог відвернувся, у цю Мить?!

Шукаєм: де ж ті - винуваті?! -
Самі ж вбиваем нашу націю!
Одні й ті ж самі граблі в хаті!
Але ж не маємо ми рацію?!!

І скиглимо: ми ще не вмерли!
Яких нам вибрати б панів?!
Та котимося ми з Говерли!
Зовсім не дбаєм про синів!

Чи зглузду з`їхали, хохлопи?!
Чи хтось свідомість підмінив?!
Ми "дикі танці" до Європи,
скакали й розум замарнів!

То й доскакались, як та баба,
.... біля розбитого корита ...!
.... Золоті яйця курка ряба,
нам не несе - бо вона вбита!

Своє ж ламаємо, своїх вбиваємо!
То ж, мабуть, розуму не маємо?!
******* / 14.07.2016 г. /