Жить! -Это Верить!

Прибыткова Любовь
Благодарю Всех! Святых! За Помощь!

Образом радостным и честным Владычице,Желанием тёплым взыскающих
благодати Твоея спаси Владычице, избави от Обстояний к Тебе прибегающих,
От всея напасти огради стадо Твоё,к заступничеству Твоему Взывающее присно.

С Любовью и Благодарностью твоё услышанное дитя Любовь!