Пiсня про Троянди

Миклош Форма
І.
Так просто все з трояндами, так просто -
я їх купую сто разів на день.
Троянди так і просять, так і просять
твого кохання і моїх пісень.

Приспів:
І про троянди чом не заспівати?
Вони достойні кращих в світі слів.
Троянди нас запрошують кохати
життя, любов і добрий, милий Львів.


ІІ.
З трояндами так гарно, все так гарно.
Як усмішка на твоєму лиці,
коли ти бачиш знов, моя кохана,
троянди у простягнутій руці.

Приспів:
І про троянди  хочеться співати.
Вони і справді гідні кращих слів.
Троянди нас запрошують кохати
життя, любов і добрий, милий Львів.


ІІІ.
Хтось скаже, що троянди – справа звична.
Хтось каже, що зів’янути спішать...
Скажу: тоді троянди довговічні,
коли в троянди вкладена душа...

Приспів:
Троянди вимагають в нас кохати
життя, любов і вічно милий Львів...
І про троянди  будемо співати,
бо ці троянди – завжди краще слів!..

**************************************************

по завершенні - сказати: ПАМ - ПАМ!

Фото - селфі моє