ТАрАсОве Запорiжжя

Светлана Пузина
         Тарасове Запоріжжя

Багато різних міст і сел на кулі нашій:
земля, будинки, люди, мови та віки.
Усі куточки Запоріжжя най-найкращі -
нащадкам Божеє творіння.  Залюбки
 
у кожній хаті Він розпалював багаття
душі козацької, був захисник осель.
…Індустріальне місто будували браття:
заводи-велетні і греблю поміж скель.
 
Величчя наші прокотилися по світу -
і Дніпрогес, і острів Хортиця, і стан –
Січ Запорозька, де писалося листа…
Тож Запоріжжю - діточок, добра і квітів!

Хай у віках живуть і місто, і  Тарас –
Наш пращур, поводир, Кобзар і спас!
               
укр.
*багАття - очаг  (огонь, свет).
*НащАдки – потомки.
               
               
                16.07.2016