з щ лин..

Инна Лисовская
Із щілин пам"яті дістану я минуле,
Болючі всі моменти підітру,
Відчую, що здавалося забула,
І пустю кров киплячу по нутру..
Хай згорить кінець з кінцями тіло,
Не сила йому стежками ходить,
Не хочу я щоб серце так боліло,
І лиш би все закінчилось у мить..