Я так давно хотiла...

Юлия Эбервейн Захарченко
Я так давно хотіла робити це...

Милуватися твоїм умиротворенням.
Надихатися твоєю бентежністю.
Підставляти обличчя під твої солоні поцілунки.
Торкатися тебе долонями.
Віддаватися повністю на твою милість і тонути у твоїх лагідних обіймах.
Відчувати тебе кожною клітинкою.
Ловити твою хвилю і несамовито танцювати в одному ритмі з нею.
Танути від твоїх теплих дотиків.
Мружитися чи-то від щастя, чи-то від сліпучих сонячних зайчиків на тобі.
Насолоджуватися кожною миттю поряд із тобою.
Вдихати спокій та гармонію, видихати сум і втому.

Я так скучила за тобою, море.


16.07.2016

/фото автора/