Ти так треба!

Олег Вербовий
Потреба бачити тебе
Пече...
Бо треба,
Ти так треба!
Без тебе я гублю себе,
Стає навколо мало неба,
Коли не бачу я очей
Твоїх глибоких і спокійних,
Коли у безвісти ночей
Чекаю днів нових повільних,
Порожніх...
Мало так тебе!
Чуєш?!
Мене щодня, щоночі
До себе кличе і веде
Життям твій голос...
Я охоче
Іду на нього, йду за ним.
Питаєш: знаю чи не знаю,
Хочу чого... –
Бути живим!
Жити й любити я бажаю!
Ти – та, яка ковтком води
Для мене у велику спеку
З’явилася...
Поряд іди,
Чи близько йтиму, чи далеко,
Але любитиму!
Тебе знов бачити пече потреба,
Будь, бо без тебе і мене
Тепер не буде...

Ти так треба!
15-17.07.16
https://www.youtube.com/watch?v=nCijjzy287M