Я живу

Виктория Гребенюк Роженкова
Я живу,- і це є диво,
Всесвіт обіймаю...
Вам скажу,"Що я щаслива!"
Люба і кохаю!

Прошепчу тихенько небу,
Господа я молю...
Більшого в житті не треба,
Дякую за долю...

Я живу, і це прекрасно,
Життя полум'яне...
Мої діти - моє щастя!
Радість незрівнянна...
17 07 2016 р
Вікторія Р