Моя Мр я

Ребика Рич
Моя мрія здійснюється втретє,
Я щаслива - скажу я вам відверто,
Зі мною Господь Бог,це він дає натхнення
Це він у мене вірить, дає мені підказки,
Бог дійсно мене любить, Я щиро Богу вдячна,
За те, що він є поряд, за те що мене любить як донечку свою,
За те... хоча не буду
Я не закінчу думку(поставлю ще 3 крапки)...
Остання фраза - "Матусю, я так тебе люблю"!!!