армо

Рахим Карим
(;ўши;)

Илинтирган эди кўзларинг,
Бали; каби дилим ;армо;;а.
Тўр ташлади балким сўзларинг,
Нега келдим я;ин ;ир;о;;а.

Сузиб кетаверсам бўлмасму,
О;бурада ё;;аним билан.
Энди менинг бахтим кулмасму,
Сенсиз сойда о;;аним билан.

Тутмо;ликка тутдинг-ку, биро;,
Тортиб ололмадинг бў;зимдан.
Юрагимда яшайди илмо;,
Сен ташлаган бир кеч кўнглимга.

Сен кетганда «Ёр-ёр» лар эштиб,
Дилимдайди ;амон илмо;инг.
Юрагимни ;армо;дай тешиб,
Энди мушкул ;айтиб келмо;инг.