Колы пожыв ты кол Вовкэй,

Васыль Брыль-Кобзар
Куды ж фтрух прэш шэ й на Тылетк

Я ныкому ны скажым навыть,
Шо е й с Полісься тут поэт.
Бо от, дывы но: Стіва Маер
Нас прамо вж в Англію зовэ.

І ты, дідок, покынь ліпш мамын
Дурный зу7 жэ діалехт.
А мы тобе ушпарым зразу
Турэцькых зразый так с кіль 6.

Ні дать ні взять аж 8 гавань
Я должын зарыз жэ іметь.
Оно ткну пальцём ф сціх Сціпана,
Ек той обід ля мні: ты негр!

Да, колы ныц ны поймыш в Коці,
То дэ ты злов яше Мышей.
Мы ш забавлетысь но к вам ходзім,
А не, мо, й опыт нейк ій цьме.

…да і, ну, раз така вжа плётка,
То хто ж Кравчук пак для злодей…
Наверно зь, руськый вэсь.

...я зь от там во бусёк якыйся.
А Стивенсон но бачэ трэск.
Бо зь Сонца пакиль нет