Вiн i вона

Владимир Серебряный 2
Він живе, не пускаючи мрії у душу,
а вона лиш у мріях щасливо живе,
Він не любить казати "Повинен" та "Мушу",
а для неї сказати "Люблю" - це святе.
Їй нема двадцяти, а йому вже за тридцять,
його час - це кар"єра, коханки та спорт,
їй дедалі романтика все рідше сниться,
хоч так часто літають вони на курорт.

І хоч кажуть сусіди, немов душа в душу
вони проживають уже другий рік,
Та з моря любові на спалену сушу
їх човен кохання спинився на вік.
З ним поряд вона, та в думках - все колишня,
а їй все ввижається той ідеал,
який навіть в шлюбі живе у думках лиш,
а він.. вже не мріє про те, що шукав.
_______________***_____________