Та невже вс1 з1рки наш1 згасли?

Торговка Воспоминаниями
Та невже
всі зірки наші згасли?
Не залишилось жодної
вже?
Я не хочу тебе відпускати
завчасно,
Дай-но трохи надії
ще!
Дай-но кілька цілунків
губам,
Ще трохи
останніх обіймів.
І тоді я тебе навіть їй
віддам,
Та й назад потім з радістю
прийму.
Відпускати вже зараз?
Нас?
Залиш хоча б запах
на пам'ять.
Я чекатиму,
ще залишився час.
І останні секунди
не зламлять.