я боюся чорного кохання

Захаров Георгий
я боюся чорного кохання,
що зовсім радісттю не пьянить
пьянити може(ви знаєте)
вино,
горілка,
пьянити може в коханні зізнання,
але німота у душі не горить.
вона не горить,
вона й не займеться
вона лише спицею в серце
ввійметься
і часом поболює
й часом поколює
серце порізане
аж поки те серце не розірветься.
боюсь я любити,без межі боюся
але до кохання я палко тягнуся
це ж...пристрасть..
рух крові по нервах
рух леза по серцю
рух серця по лезу
по бритві безмежних як світ почуттів
по довгих як нитка. закоханих днів..
не тягне..
не тягне кохати в цю мить.
я хочу спочити від любості
ситий вже нею
битий вже нею
розбитий бував від рук я її
не хочеться знову до неї
мені.