Терпи

Ярослав Франс
Терпи! Завжди терпи!
Буде ще сум та тривога,
Ще прокладеться життєва дорога!
Але ти терпи!

Зустрінеш ще ти смуток та жаль,
А думки чужі серцем не сприймай,
І ти зможеш перебороти печаль,
Хоча і в житті буде вже край.

І ти будеш кохати, як ніхто на Землі,
Не будеш знати більш розлуки,
Не прийдуть більш думки сумні,
І не опустяться більш руки.

І запам'ятай щасливі моменти в житті,
І не згадуй лихого,
Цінуй лиш думки свої,
Та не слухай нікого.

Але ти терпи,
Терпи, ніхто не допоможе,
Мало таких людей на землі,
Що допомогти зможуть.