не дай менi зникнути

Фиолетта
Ти знаєш, мої подушкИ наповнені снами тривожними,
А ночі ж тепер уже довшають і безсумнівно важчають,
Полуденне сонце таке безсоромно руде, а ми подорожніми
Долаєм  мости сухоребрі поміж... За межі не вийти - хащі там.

Лишися для мене незвиклим, не дай мені зникнути,
В оте незабуте пірнаю, і подих затримую мужньо я,
Годуймо ж надії, як птахів, щоб не відлітали – родзинками,
Бо осінь, маестро, прийде, і позолотить зону відчуження.

                ***


 - ілюстрація до вірша - cюр від Christian Schloe