Повертайтесь

Алексей Широков 3
Де б не був ти, скільки б не ходив,
Не знайдеш ти, друже, щастя в чужині.
Ти чужий там завжди, ти не свій,
Хоч красивих місць багато на землі.

Повертайтесь на Вкраїну звідусіль,
Бо ж нема на світі кращої землі,
Повертайтеся, не бійтесь переміни,
Повертайтеся до матері, сини!


Де знайдеш ти місце, краще, ніж родина?
Не знайдеш ніде, вона в тебе єдина!
Як земля твоя, та, на якій ти зріс,
Та земля твоя, в яку ти вернешся колись.

Автор Широков А.А. 20,07,2016 Киев Украина