Не журись

Георгий Грищенко
Ой, чого ти вербо
До ставка схилилась?
Глянула б на небо
Й більше не журилась.

Сонечко там сяє,
А пташки літають,
Десь сопілка грає,
Солов’ї співають.

Поряд із вербою
Дівчина стояла,
Сповнена журбою,
На любов чекала.

Ти ж їй не сказала -
Не журись, не треба,
Доля відшукала,
Милого для тебе

Сонечко із неба
Сяє і сміється,
Вірити всім треба,
Щастячко знайдеться.
19.07.16.