Спявае гiмны сонца-паладзiн

Татьяна Юрьевна Голева
Як мора дорыць жэмчуг i бурштын,
Каханне да цябе так безумоуна.
Спявае гiмны сонца-паладзiн.
I б`ецца сэрца – цiха, мерна, роуна.

Марскую гладзь i вышыню нябёс,
I водар трау начных сплятаю у вершы…
Каханне назаужды мой скарб, мой лёс.
Мой крыж цудоуны – лёгкi, верны, першы.


(21.07.2016)

Иллюстрация - Яндекс.