Коханому

Александра Самойленко 2
Наче янгол, ти спустився із небес,
І оселився у моїх думках.
Ти – джерело моїх чудес.
І затишно в твоїх руках.

І наче янгол, дивишся на мене,
Собою закриваєш від поганого.
Я дихаю лише поблизу тебе,
Мого єдиного, коханого.

Ти – всесвіт мій, моє буття,
Нехай це буде таємницею для всіх,
Хочу з тобою поєднати я життя,
Щоб мати радість, чути сміх.