Кохання та розлука

Ласточка Твоя
Ти маєш гарне обличчя
та стан стрункий дуже маєш.
Того хто тебе шанує і любить
ти завжди сама покидаєш.
Ось хлопець нівроку
проходить повз тебе,
ти червонієш й зникаєш.
Йому зовсім діла немає до тебе,
а ти все його чекаєш.