Буду пам ятати...

Козлова Людмила
Я буду...
руки Ваші пам'ятати...
торкання їх...
чутливо-променисте...
і сподівання...
у душі плекати...
на зустріч знову...
пане масажисте...

липень 2016


За картинку - "спасибо" Интернету.