Нестримне дiвоче лiто

Олександр Мачула
                Соняхи квiтнуть,
                мальви буяють –
                лiто нестримне.

                Вікторія Мерисабель

Квітують густо мальви біля тину
і соняхи буяють на горОді,
а поряд з ними молода дівчина,
густу картоплю поле на природі…

В одній білизні, з русою косою,
махає сапкою, аж курява летить.
У талії – зрівняється з осою,
але робота, ніби борщ кипить.

А біля річки, прямо під вербою,
відкривши рота всівся молодик.
Милується роботою такою,
у посмішці розплівся його лик.

Вікторіє, пиши хороші вірші,
натіпаєшся потім конопель.
Поезії не учать в жоднім виші,
але ж ім‘я твоє – Мерисабель!

22.07.2016