Трутнi

Олександр Мачула
Якщо службовець не виконує закону,
за рік не вивчив ще державну мову,
як до вподоби лише сало з галушками,
а від традицій українських його нудить –
нічого доброго для України він не зробить
а буде лише красти і жиріти…
На виродків отих надії марні,
запам‘ятай це український люде,
вони ще гірші п‘ятої колони –
то трутні, що жеруть солодкий мед.

22.07.2016