Води не потоплять

Лидия Елена
І води сильні не потоплять,
Коли дорогою ітиму я Христа,
Хай стогнуть хвилі  в світі зла
Та Бог Спаситель Скеля є міцна

Здіймає вітер всі страхіття
І лихо шле від заздрості душа,
Еммануїл, єдина стала втіха,
Дорога радості у вічне майбуття

Освітить шлях Ісус нам в вічність,
Де жахами сповита вся земля,
Щоби побачити дорогу щастя,
Дорогу вічного для  нас життя!

Христос Спаситель є моя надія
Де вітер зняв тут сильний буревій,
До Нього я схилюся на коліна,
Адже у Нім покров і захист мій

Всі люди добрі цього світу
Ганебні залишайте всі свої діла,
Щоби у радості  зустріти нам Ісуса,
Прийдіть сьогодні до Христа!