Секрет

Наталья Макей
Я сховаю біля річки
Свої ніжні таємнички,
І ніхто їх не відкриє,
Бо навряд чи зрозуміє:
Це не вітер тихо мовить -
Це коханий мій говорить;
А ось, бачиш у воді -
Його очі голубі;
Листя очерет здіймає,
Ніби любий обіймає;
Поцілунків п’янкий смак
Береже червоний мак…
Я сховаю біля річки
Свої ніжні таємнички,
Тільки той їх зрозуміє,
Хто кохати щиро вміє.