Столиця

Алёна Костина
 Огризко, Дупа і Дещиця
Відомі люди у столиці!
А Яценюк та Фаріон
Краси та вроди еталон.
Веде в Верховній Раді бій
Промовець з кращих- Парубій.
Як треба << двинутись >> добряче,
Щоб цього сорому не бачить...