Сонна маячня або я не

Валерия Тур
Я хочу тобі сказати,  що сонце не сяє марно
Дощі крапля по краплі, віддадуть мені їхню любов
І летітиме чайка на крилах, що торкаються ночі безкрайньої
Я хотітиму ще.. Тебе, та дарма

Я ніколи не, я ніколи не, я ніколи
Не буду твоя
І справа не, і справа не вирішена
Коли я бачу тебе.

Мовчиш.. Чому? Чому я - не я?
Я була б усім, що ти хотів.
Та просто доля вирішила
Все за нас,  за мене

Співай, давай, докури.
Я вже давно люблю
Те повітря, яким ти дихаєш
І танець той на три "па"