karces es qez asem noric

Неизвестноо
karces es qez asem noric
asem mtqum,miayn mtqum
karces xosqs ktrem tonic
aseluc ed krkin datum:

guce du el indz pes hishes
hishes im kerpar@ kopit,
guce du el indz pes tesnes
eraznerum shurterd pind:

qeznov aprel es misht kuzem
kuzem nayev nuyn@ qeznic,
arandz qez es sakayn varvem
Chaqem qo es artasunqic:

du im arev, chqnax eraz
lsir im dzayn xorqum pahvac,
lcir ete sirel karas
karces heqyat chavartvac..