Напутствие украинским олимпийцам. укр. язык

Пётр Лавренчук
Побажання українським олімпійцям 2016.

              Щиро шкодую,що багато справжніх російських
              атлетів,на візмуть учась на олімпіаді В Бризилії
              із за мискоборства політиків, та непорядності
              тренерів та лікарів.Але ми вже дійшли до того
              що тренери бояться віддавати спортсменів-вихованців
              в олімпійські збірні,бо не хочуть щоб їх присадили
              на анаболіки.

Слава нашим українським олімпійцям!
Що вирушають в далеку дорогу,
Це кращі спортсмени - українці-
Відлітають від рідного порогу.

Їх благословить Свята Софія,
Влада теж побажання  скаже,
У кожного про перемогу мрія,-
Воля,боротьба і як "карта ляже".

В Бразилії всім буде спекотно,
І в прямому та кривому змісті,
Вам допоможе, любов наша народна-
Тримайтеся!-спартанців теж було триста.

Вам всім:ВИЩЕ,БИСТРІШЕ,СКОРІШЕ!
Шкода,що антидопінгова революція траває,
Ваші перемоги будуть нам наймиліші-
Лише той, хто бореться та іде шлях здолає.

Боріться не за медалі,за любов країни,
За тих хто від "дурної війни" страждає-
За поранених,за матір що втратила сина,
За дітей,що у матері хлібця прохають.

Наші не стануть олмпійцями королями футболу,
В боротьбі,стрільбі,фехтуванні наші надії.
От би олімпійськими були ГОЛЬФ ТА гра з ПЕЙНБОЛУ,
І у ПРЕФ та МАРТЕЛКОМБАТ, ми були б сміливі.

Друзі та рідні підтримають вас завжди,
Порадіють перемогам,пробачать поразки,
Ви олімпійці "нової холодної війни"-
Краще вдягати олімпійки,ніж кевпарові каски.