чекаю

Юлианна Бранивицкая
Скажи коли, та скільки чекати
Скучила по очам
По вустам
По обіймам
На самоті
В ночі
Подушку твою обіймаю
З надією в серці
Що чекання тебе того варте
Що це все не марно
В думках з тобою возз'єднуюсь
Та вірю, що ось-ось ти відкриєш дверцята нашої кімнати
Поруч приляжешь, та міцно обіймеш
Скажеш, що це вже справді назавжди
Що більше мене не покинеш
Як колись восени з відьїздом на схід
А поки, з надією в серці чекаю
Чекаю на тебе, на твій приїзд
І міцно стискаю подушку твою я в ночі