Сумнiв -

Игорь Хазанов
За незалежність неньки України
Я все готов віддати безперечно -
Та й щоб процес цей певно забезпечить,
З Землі обличчя її треба видалити.

На Марс, наприклад, чом би не країна
Для щирих укрів, гарна та родинна!
Ні москалів там поруч ані пшеків,
Нема жидів, мадярів та узбеків!

Як було б гарно, бачачи на небi
Рожевий Марс, зiтхнути вже щасливо -
Бо знати - там вона, нема їй  вплива,
Та Путінського газа їй не треба!

Ідуть там маршем всі "Небесні сотні"
Під свастикою, зробленой з тризуба,
І, посміхаючися білозубо,
Вітають щиро Їх красуні плотні!

Одне мене засмучує в картинах,
Що так яскраво та й барвисто сяють -
Кого ж у власних хатах укри спалять
Якщо не буде _інших_ в Батьківщині?