***

Вера Сурикова
Мої вірші, мої діти,
Куди ж мені вас подіти?
Пташечки мої сизокрилі,
Із гніздечка відлетіли!
Як на волі вам живеться?
Як серденько ваше б*ється?
Чи приходять до вас люди?
Чи щасливе життя буде?!