***

Юлия Шучалина
Гляжу
і чую,
як ты сумуеш,
калі я жартую.
Агонь у вачах.


Чую
і сумую,
як ты жарутеш,
калі я гляжу.
Зямля ў нагах.

Сумую
і жартую,
як ты глядзіш,
калі я чую.
Паветра у галавах.

Жартую
і гляжу,
як ты чуеш,
калі я сумую.
Вада ў руках.