Схил1мось в покаянн1 перед Богом

Ольга Назарова 4
Тривожно стукають колеса:
"На схід...На схід...На схід...На схід..."
Обережи, Отець Небесний,
Нас, українців, від всіх бід.

Народ малий ми, нечисленний,
Та Ти всесильний, Бог Всевишній.
І щоб жили ми всі й не вмерли,
Щоб ми не впали в гіркий відчай,

Потрібно всім нам в покаянні
Схилить коліна перед Богом
Й не будемо тоді останні,
І подолаєм всі тривоги,

Всю скруту, відчай, негаразди.
Заживить Бог усі нам рани.
Він допомогу пошле вчасно
І мир лиш Богом буде даний,

Якщо проснемося зі сплячки
Духовної усі ми, люди,
І станемо духовно-зрячі,
І славить Господа ми будем.

Усе так просто, та уперто
Богу не кориться людина -
Бажа диявол нам всім смерти,
Спасти нас може Бог єдиний.

Схилімо, друзі, в покаянні
І серце , й голову, й коліна,
Щоб в ці часи, гіркі й останні,
Помилував Бог Україну.