По вулицях 1дуть брати

Ольга Назарова 4
По вулицях ідуть брати й сестричка...
По пагорбу спускаються Андрюша й Коля,
А унизу місточок через річку
І трави шепотять про щось навколо...

Звіщають всім про мир: малим, дорослим
І про добро усюди провіщають,
Звіщають про спасіння, що воскреслий
Ісус Христос безмірну владу має

Над всим на світі й грішників спасає
Від вічних мук, від вічного страждання.
Він любить всіх, нікого не минає -
Ідіть до Бога, люди, без вагання.

Нехай царює Бог на Україні,
У кожнім серці, у родині кожній!
Війну і розбрат Бог один лиш спинить,
Якщо гріхи свої усі ми зложим

До Його ніг, відкриєм серце, душу
Й життя усе своє Йому довірим.
Покличте Бога! Ждати Він не змусить
Й навчить, як жить по Слову й Йому вірить.