Центральне м1сце Христу

Ольга Назарова 4
Червона Поляна...Ідуть благовісники
І місіонери Ісуса Христа...
Ідуть й до Якимівки з Доброю Звісткою -
Христос усіх грішних спаса.

Намет у районі стоїть в центрі міста,
У Центрі Вкраїни стоїть...
Звіщається Слово, звучить урочисто:
Усі до Ісуса прийдіть!

Свідоцтва Андрюші, Олега і Колі
І інших сестричок й братів
Звучать в простоті, звучать із любов\\\'ю:
Бог хоче усіх нас спасти,

Спасти Україну й тебе, любий друже,
Від вічних страждань непосильних.
Він любить тебе, тільки Він один може
Спасти усіх нас в Своїм Сині.

Немає такого, як Він - не існує,
Хто знає усе й розуміє,
Хто кожного бачить й молитви всі чує,
Життя хто дає і надію.

Покайся, Вкраїно, покайся, рідненька,
В гріхах щиросердно покайся!
Бог любить сильніше, ніж рідная ненька -
До Бога іди й не вагайся.

Немає надії в людині - лиш в Бозі
І спокій , і мир, і надія.
Він всіх поведе нас по рівній дорозі
Й здійснить усі праведні мрії.

На волю Господню у всім покладися,
В проблемах Йому довіряйся.
Бог вірний, надійний, святий, мудрий, вічний -
В гріхах перед Богом покайся!

Намет у районі стояв в центрі міста,
У Центрі Вкраїни стояв...
Ісус Викупитель нехай займе місце
Центральне - за нас Він страждав.