Зоряний килимок

Светлана Маярчак Крыжановская
ЗОРЯНИЙ КИЛИМОК

Нічка тихо чаклувала -
Нічка зорі розсипала
А з розсипаних зірок
Вийшов гарний килимок.

А на тому килимку
Рибку бачимо живу
Скорпіона, рака,
Мішку-забіяку
І доріжку із зірок -
Ох і файний килимок!

12.07.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 680167
Рубрика: Вірші, Казки, дитячі вірші
дата надходження: 26.07.2016 09:56:20
© автор: Світлана Крижановська