Хто перший?

Светлана Маярчак Крыжановская
ХТО ПЕРШИЙ?

      Був спекотній літній день. Поблизу багатоповерхівки на дитячому майданчику бавилися діти. Раптом здійнялася суперечка. Олена та Катруся забажали гойдатися на одній і тій же гойдалці і ніяк не могли дійти згоди, хто буде першим. Оленка нахмурила брівки, взяла руки в боки і сердито вигукувала: "Я за тебе старша аж на цілих два тижні, тому першою гойдатимусь я!". В свою чергу не здавалася й Катюша: "Коли ти така доросла, то навіщо тобі гойдалка?"
      Хтозна стільки тривав би конфлікт, якби не Миколка. Хлопчик підбіг до гойдалки, зручно вмостився у ній та став розхитуватися. "Дівчата, не сперечайтеся! Тепер жодна з вас не перша!" - з насмішкою вигукнув він.

      11.07.2016
      
      Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
      Україна, м. Хмельницький

      ID: 680323
      
      дата надходження: 27.07.2016 07:44:49
      © автор: Світлана Крижановська