1д1ть до Бога, не чекайте танк1в

Ольга Назарова 4
Україна жнивує...А танки ідуть...
Ідуть і ідуть все на схід...
На вулиці вийшов здивований люд:
Скільки ж ще буде нам бід?!

Спочатку Господь прислав дітей Божих.
Народ мій, де всі ви були?!
Невже ж до намету були не спроможні
Прийти ви? Невже не могли?!..

Там слово звучало від Бога:"Покайтесь!
До Мене усі ви прийдіть,
Довіртесь Мені всі скоріш, не вагайтесь -
Я вас захищу від всіх бід!"

Не йшли до намету, тим більше не бігли...
Невже ж всім потрібно, щоб танком
Хтось кожного з нас раптом вщент переїхав
І нас розтрощив до останку?!

Поламані долі, роз'єднані сім'ї,
Безладдя в країні, війна -
Оце все один лиш Господь Триєдиний
Спинить може й мир Свій нам дать.

Прислухайтесь, люди! Схиліться в молитві!
Покиньте всі ваші гріхи!
Бог кожного кличе! Прийміть Його милість!
Бог кожного хоче спасти!

Він любить тебе! Любить кожну людину!
Господь Триєдиний Живий
Помилує нас і спасе Україну.
Народ мій, до Бога прийди!!!