Хай в вашiй родинi...

Раиса Андрейчук
Хай квітами встелена буде дорога,
Якою завзято, у парі, пішли.
Хай вашу сім*ю обминає тривога,
Бажаю, щоб разом ви щастя знайшли!

Щоб всі перешкоди ви спільно долали.
Щоб радість і біль ви ділили удвох...
Щоб щиро, відверто, взаємно кохали,
Нехай вас у всьому підтримує Бог!

Хай доля дарує веселі вам ранки
І теплі, духмяні, ясні вечори...
Бажаю вам в мирі прожить до останку,
Приймать з задоволенням Божі дари!

Хай в вашій родині, народяться діти.
Ніколи не зраджуйте шлюбу свого...
Добробуту й злагоди многії літа,
Цініть і шануйте один одного!