Война

Анатолий Загравенко
Війна

Пристойний чоловік здружився з підляком
 і те, що той підляк, немов не помічає.
В пристойного житло пройнялося душком.
Усяк, хто гостював, тепер його минає.

Пристойний чоловік звихнувся не цілком,
а так, як кожен з нас, бо з ким то не буває.
Сам Бог йому підніс і збрую, і шолом
та гострого меча, що люте зло карає.

У стався у житті людському перелом.
На відстані підляк, а з ним вже ціла зграя.
І всякий з тих невдах орудує пером,
бо слово краще куль нерідко убиває.

Новітні почались гоморра і содом.
Тяжка війна, на смерть, допоки ще триває


––––