Мить

Светлана Чернявская
Не щебече птаха. Тихо. Тільки місяць, тільки зорі
присипають люте лихо, льодяниковопрозорі.

Сплять і сни – сини та дочки. Німота. Пустеля в світі.
Покотилися рядочки, спотикаючись щомиті

на  хвилястих зроду комах… Чи є гірше? Чи то краще?!
Мить між часом нерухома.  Забіліло непутяще,

перехрещене віконце - до нестями полохливий,
промінець дарує сонце.  Час до сутінок – щасливий,

бо живий, гарячий, рясний голосами, кольорами,
на події щирий, вчасний, з неповторними чарами.




Фото из интернета