А ти пiзнати мiг...

Наталья Кислощук
Життя не зупинити біг...
Що - час по суті?
Стою на схрещенні доріг...
Чи на розпутті?

У душу дмуть мені вітри
Холодні, люті...
Знов пам"ять спогади ятрить,
А в серці сутінь...

І шал в мені був, і вогонь,
І жвавість ртуті...
А ти стоптав мою любов
У каламуті...

Ті дні, коли ми були вдвох,
Напівзабуті...
Судити може тільки Бог,
А ми - не судді...

Любов спаплюжити - то гріх...
Живи в спокуті...
А ти пізнать зі мною б міг
Весь світ по суті...