Удостоиться спасения

Менянин
С афонским стаpцем Иосифом Исихастом реку:
Тройственно поклоняюсь Нерожденному Отцу с Возлюбленным Сыном Его Рожденным, Иисусом Христом, Сладчайшим Спасителем нашим, и Духом Его Пресвятым и Благим и Животворящим, от Отца исходящим, ныне, и присно, и в безконечные веки нескончаемых веков. Аминь!

Удостоиться спасения

Бог
Души спасение
Прочих воскресение

Дух Святый
приходит и уходит
и снова приходит