***

Юлия Бондар
Закрий очі та прислухайся, якщо не помітив відразу.
Весь твій світ ефемерний, може зітліти разом з цигаркою,
Яку  ти куриш зранку за кавою. Він  не визнає поразок.
Без цілі іти по життю зможе кожен,а ти закохайся як Мартін,
Відкрий для себе «Америку», знайди свою Рут,
Прочитай купу книг і гори,
Ніби живеш тільки зараз і тільки тут.
Не  думай про те, що можеш втратити.
Ті хто пішов…  –  хай ідуть.
Минуле лиши в минулому і старі образи забудь.
Пам’ятай, що бумерангом все буде повертатися.
Пам’ятай, що живеш лиш раз.
Дозволь у серці залишати коханню місце й час.