Не прийдеш на мiй ти порiг...

Виктория Гребенюк Роженкова
Настала хвилина жалЮ,
І серце проймає скорбота...
Я, Господа, щиро молЮ,
На братове дивлячись фото...

Тихенько прикрила повіки,
Та горе не змити слізьми...
В душі ти у мене навіки,
І згадка, як були дітьми...

Не знаю, що буде надалі,
Ти там де хмарки голубі...
Знов осінь стоїть у печалі,
Можливо там добре тобі?...

Вже більше не буде тих свят,
Про тебе на згадку лиш сніг...
Пробач нас усіх, любий брат,
Не прийдеш на мій ти поріг...
28 07 2016 р
Вікторія Р
Присвята братові...