***

Адель17
Наповнюй моє повітря солодкувато-кислим присмаком,
Щоб не занадто,не нудило,
Співай мені під вікнами,
Не любовні сирени,
А для душі,
Щоб серце всміхалося,
Лийся на мене дощем крижаним,
Серед пекучого дня,
Вибирай мене як релігію,
Побажай мене на День народження,
Нехай пересохне в горлі,
Всі письменники знають,що найкраще пишеться вночі,
А мені ,коли є ти.